Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Συναυλία Archive: Latest News



Λοιπόν…είχαμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό για τη συναυλία των αγαπημένων Βρετανών Archive. Οι μέρες πέρασαν, πλατσουρίσαμε και μένουν 8 μέρες (12 Σεπτεμβρίου) μέχρι τη συναυλία τους στο Principal. Προπώληση εισιτηρίου στα 30 ευρώ και αν είστε τύποι της τελευταίας στιγμής 35 ευρώ στο ταμείο. Επειδή το Principal είναι σοβαρή επιχείρηση φροντίζει και για τη μεταφορά μας…από τον Λευκό Πύργο μας παίρνει και εκεί μας επιστρέφει, αρκεί να κάνετε ένα τηλέφωνο στο 2310-428088. Τα καλά νέα δεν σταματάνε εκεί, support band (oh yeah), θα είναι οι Infidelity, συγκρότημα από το Κιλκίς. Σοβαρά όμως, οι Infidelity είναι από τα πλέον αξιόλογα ελληνικά συγκροτήματα της alternative σκηνής. Έχουν έναν πολύ καλό τελευταίο δίσκο στις αποσκευές τους, το In The City.
Τους Infidelity είχα την ευκαιρία να τους παρακολουθήσω σε μια συναυλία στον Μύλο μαζί με τους Closer. Οι εντυπώσεις…οι καλύτερες! Όσο για τους Archive, τα λόγια είναι περιττά. Συγκρότημα που έχει επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές την χώρα μας τα τελευταία χρόνια και με φρέσκο album (Controlling Crowds), οπότε οι συστάσεις δεν χρειάζονται…όλοι τους ξέρουμε λίγο-πολύ. Στο τελευταίο τους live στην αείμνηστη Υδρόγειο τους είχα παρακολουθήσει. Εκρηκτικοί, με set-list που δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο και το πάθος να ξεχειλίζει. Με λίγα λόγια…ΤΡΕΞΤΕ να πάρετε εισιτήρια, διότι λόγω του κληρονομικού χαρίσματος (sic) προβλέπω sold-out, όπως πριν από 3 χρόνια στην Υδρόγειο.

P.S. Το Principal μην ξεχνάμε ότι στις 28 Νοεμβρίου φιλοξενεί τους Nouvelle Vague (νέο album, τιτλοφορείται 3) και το νέο must-έχω κάνει Erasmus στην Ισπανία- τους Gogol Bordelo στις 16 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: