Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

20. Album Of 00's + Album Of 2009


(15/5/2001)

Στο νούμερο 20 επιλέγω τους Καλιφορνέζους Tool. Αυτοπροσδιορίζονται ως Art Rock από τον εκκεντρικό τους frontman Maynard James Keenan. Φοβερός Progressive δίσκος.





(19/1/2009)


To Lose My Life... από τους 3 πιτσιρικάδες του Δυτικού Λονδίνου. Όχι κάτι το φοβερό, ούτε τίποτα το καινοτόμο, απλά δουλεμένο Post-Punk, με τραγούδια όπως το ομώνυμο To Lose My Life,Death,Farewell To The Fairground να τα ακούω και να εθίζομαι σ' αυτά. Πολύ καλό ντεμπούτο και αρκετά δυναμικοί στη live εμφανσή τους στο Ejekt το καλοκαίρι.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Δυστυχώς, κατά την ταπεινότατη άποψή μου, έμειναν στον αυτοπροσδιόρισμό... Δε νόμιζω ότι το ένα τραγούδι τους (κ τα αντίγραφά του) δικαιολογεί τη λέξη art... Κάπου εκεί ανάμεσα στην εκκεντρικότητα κ τα ειδικά εφέ, ξέχασαν να παίξουν μουσική...

Μusic Citizen είπε...

Γειά σου Χρήστο, να σου πώ την αλήθεια,δεν θα διαφωνίσω μαζί σου και όπως βλέπεις λέω αυτοπροσδιορίζονται..απλά αυτή η λίστα είναι υποκειμενική κ ενέχει λόγους όχι μόνο μουσικούς.Αν είναι όμως να μιλήσουμε μουσικά, αν δεν κάνω λάθος αυτός ο δίσκος ήταν το ξέσπασμα για τη δημιουργία παρόμοιων συγκροτημάτων, καθώς και για το φοβερό side project του Keenan , A perfect Circle. Να είσαι καλά.

Unknown είπε...

Συμφωνώ απόλυτα! Εκφραζόμαστε υποκειμενικά κ έτσι πρέπει! Εγώ όπως βλέπεις ξεκίνησα με Σάκη Ρούβα κ σήμερα θα ανεβάσω το Toxicity...

Ανυπομονώ να δω τη συνέχεια!

Μusic Citizen είπε...

Καλά τα λές, σωστός. Καλες λίστες να έχουμε λοιπόν..