Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

U2 Σε Λέω !!!



Εδώ και αρκετό καιρό ήταν κοινό μυστικό ότι θα γίνει συναυλία των U2 στην Ελλάδα εντός 2010. Εν τέλει, πριν από μια εβδομάδα είχαμε στα χέρια μας και το επίσημο δελτίο τύπου της διοργανώτριας εταιρείας (Thank You Didi!!!). Λοιπόν, στις 3 Σεπτεμβρίου ο «Άγιος Bono» και η παρέα του θα βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο για το 360º Tour, πληροφορίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες, σύμφωνα με την Didi Music.
Ας σχολιάσω λίγο και ‘γω με τη σειρά μου, αλλιώς θα σκάσω…Ευκαιρία λοιπόν να συναντηθούν εκείνη τη μέρα οι απανταχού celebs οι οποίοι έχουν ερωτευτεί με soundtrack τους U2, όλοι εμείς οι 20something που τους μάθαμε από τα The Friends, όταν o Ross αφιέρωνε στην Rachel το With Or Without You, οι comics gigs (including me) που άκουγαν με μανία το Kiss Me, Thrill Me από το Batman Forever, οι θαμώνες των Irish Pubs, οι Poppers-Rockers των 80’s και 90’s. Με λίγα λόγια αυτή η συναυλία θα προσελκύσει τους πάντες, γιατί όσο και να σιχαίνομαι τον τύπο με τα κίτρινα γυαλιά, το δωδεκάποντό μποτάκι, το σαχλό σκουλαρίκι-σταυρό και τη δηθενιά του σύγχρονου Αγίου να μου προκαλεί εμετό, οι U2 είναι κεφάλαιο για τη σύγχρονη μουσική. Έμενα δεν μου αρέσουν, αλλά λατρεύω το Party Girl, επίσης θέλω να δω από κοντά αυτό το τέλειο σκηνικό που έχουν στο 360º Tour.
Να πώ όμως και το παράπονο…ένα πράγμα είχαμε να περηφανευόμαστε συναυλιακά εδώ στης Θεσσαλονίκη, πάει και αυτό. Ο Bono μας πρόδωσε, το 1997 οι U2 ελέω πολιτιστικής πρωτεύουσας μας είχαν επισκεφτεί, θυμάμαι τον πανικό εκείνων των ημερών. Τώρα τα κέντρα αποφάσεων μας πήραν το συναυλιακό μας καμάρι, τώρα μπορούμε να επιδεικνύουμε μόνο τα 2+1 sold-out των James το καλοκαίρι που μας πέρασε.

PS. Αν υπάρχει κάποιος, ο οποίος για ανεξήγητο λόγο δεν σιχαίνεται τον Bono του προτείνω να δεί το επικό επεισόδιο του South Park, από την ενδέκατη season, είναι το ένατο νομίζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: